Case: Kejor

Kejor
+ 0
Leads
+ 0 K
Views
2 jaar
Samenwerking

Project Overzicht

Wij hebben onze uitgebreide marketingdiensten met succes uitgevoerd voor Kejor. Dit omvatte het beheren van advertenties, website, social media, mailcampagnes en contentcreatie. Door deze integrale aanpak hebben we Kejor’s online aanwezigheid versterkt en zijn merkbekendheid vergroot. Onze inspanningen hebben geleid tot een verhoogde klantbetrokkenheid en conversies.

Social Media beheer

Content Creatie

Advertentiebeheer

Social Media

Marketing strategie

Door een gedetailleerde analyse van de markt en doelgroep hebben we een strategie gecreëerd die effectief inspeelt op de behoeften en interesses van zijn publiek.

Social Media

Uitvoering

Onze social media management zorgde voor consistente en boeiende interactie met volgers, terwijl mailcampagnes gericht waren op het betrekken en converteren van leads.

Social Media

Feedback / optimalisatie

Gebaseerd op de verzamelde data hebben we gerichte optimalisaties doorgevoerd om de effectiviteit van elke campagne te maximaliseren.

Klaar voor de start?

Als u klaar bent om uw zichtbaarheid te vergroten, meer aanvragen te ontvangen en uw omzet te verhogen, dan is dit het moment om de stap te zetten. Sluit u aan bij de durvers en laat ons uw merk transformeren.