Case: Han Solo

Han Solo
+ 0 k
Volgers
+ 4 M
Views
1 jaar
Samenwerking

Project Overzicht

Wij hebben onze BrandMe-dienst met succes uitgevoerd voor Han Solo. Door het beheren van zijn social media, website en het creëren van boeiende content, hebben we zijn zichtbaarheid aanzienlijk vergroot. Dit resulteerde in een toename van aanvragen en een verbeterde omzet. Bovendien hebben we Han ontzorgd op het gebied van personal branding, waardoor hij zich volledig kon richten op zijn optredens en creatieve projecten.

Social Media beheer

Content Creatie

Website beheer

Captatie - Streamz

Social Media

Marketing strategie

een op maat gemaakte marketingstrategie ontwikkeld, gericht op het versterken van zijn persoonlijke merk en het vergroten van zijn online zichtbaarheid.

Social Media

Uitvoering

boeiende en relevante content gecreëerd, inclusief professionele foto’s en video’s, en deze verspreid via Erhan’s social media kanalen en website.

Social Media

Feedback / optimalisatie

op basis van deze data hebben we optimalisaties doorgevoerd om de effectiviteit van de marketingactiviteiten te verhogen.

Klaar voor de start?

Als u klaar bent om uw zichtbaarheid te vergroten, meer aanvragen te ontvangen en uw omzet te verhogen, dan is dit het moment om de stap te zetten. Sluit u aan bij de durvers en laat ons uw merk transformeren.